LOBBY RESTAURANT

In het lobby restaurant wordt er ook voor niet-hotelgasten een onvergelijkbaar buffet en à la carte ontbijt geserveerd, u kunt er lunchen en ’s avonds wordt er een door de chef samengesteld diner geserveerd.

De lobby is de huiskamer van het hotel waar we ons uiterste best doen om u niet alleen een bijzondere ervaring te bieden maar ook, of misschien wel vooral, warmte en geborgenheid te geven. Het restaurant is geïntegreerd in de lobby en is onderdeel van de wonderkamer. Hier kun je verdwalen tussen kunst, antiek en design. Openslaande deuren geven toegang tot een groot dakterras met veel groen, schaduw en beschutting.

Piet Hein Eek staat gedurende de maand maart elke avond zelf met vrienden, familie en collega’s in de keuken om, geheel op amateuristische wijze, maar met veel passie en plezier, de heerlijkste gerechten voor u te bereiden. We zijn dus gewoon open!

We serveren het ontbijt (08.00 tot 11.00 uur) en diner in het Lobby Restaurant. Maak een reservering voor een ontbijt of diner de dag ervoor vóór 17.00 uur. Wilt u eerder ontbijten dan 08.00 uur? Neem contact op!

Openingstijden
Maandag: 08.00 – 11.00 uur
Dinsdag t/m zondag: 08.00 – 22.00 uur

Voor reserveringen kunt u bellen met 040 304 1750 of e-mailen naar restaurant@pietheineek.nl