Privacyverklaring

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-03-2021.

Wij zijn ons ervan bewust dat u uw vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te allen tijde te beschermen. Op deze pagina informeren wij welke gegevens wij verzamelen als gebruik maakt van onze diensten of website, waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van het Hotel van Piet Hein Eek. Het Hotel van Piet Hein Eek is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u
aan ons privacy beleid te accepteren. Het Hotel van Piet Hein Eek respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de betreffende dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de
eigen beveiligde servers van het Hotel van Piet Hein Eek of, indien noodzakelijk, de servers van een derde partij.

Onder ‘derden’ wordt verstaan:

  1. Het (online) reserveringssysteem;
  2. Het boekhoudsysteem Twinfield;
  3. Indien in de toekomst een andere partij aan wordt toegevoegd zullen wij dit direct aanpassen in onze privacyverklaring.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken en die eventueel worden gedeeld met derden:

  • Contactgegevens:
    • Naam, telefoonnummer, e-mailadres, etc.
  • Informatie voor reservering:
    • Locatie, datum, aantal personen, etc.
  • Gegevens voor betaling:
    • Credit card, of gegevens die wij via iDeal vertrekt krijgen.

Beveiliging

Het Hotel van Piet Hein Eek draagt zorg voor een goede beveiliging van de persoonsgegevens door een beveiligde hotel website (met SSL-certificaat). Daarnaast worden alle gegevens die telefonisch worden genoteerd direct verwijderd na verwerking in het reserveringssysteem.

Cameratoezicht

Het Hotel van Piet Hein Eek maakt gebruik van cameratoezicht voor zover noodzakelijk om haar eigendommen te beveiligen en haar gasten te beschermen. Door middel van camerabeelden verkrijgt het Hotel van Piet Hein Eek inzicht in de activiteiten van personen.

Communicatie

Wanneer u uw e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij deze berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van het Hotel van Piet Hein Eek of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij wij van tevoren uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Bewaartermijn

Persoonsgegevens worden voor een onbepaalde termijn opgeslagen op de eigen beveiligde servers van het Hotel van Piet Hein Eek of die van een derde partij. Deze gegevens worden bewaard om onze diensten beter uit te voeren.

Uw rechten

Wij bieden bezoekers te allen tijde de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons zijn verstrekt. Daarnaast behoudt u ook het recht op ‘dataportabiliteit’. Dit houdt in dat u recht heeft om ons te vragen gegevens die wij van u hebben over te dragen aan een andere organisatie. Ook behoudt u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, mocht u van mening zijn dat het gebruik van uw gegevens in strijd is met de privacywet.

Feedback

Wij controleren regelmatig of wij aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over ons privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Het Hotel van Piet Hein Eek
Beeldbuisring 201, 5651 HA Eindhoven
+31 (0) 40 40 09 005
hotel@pietheineek.nl